young lady
holiday ? TeamFOM ?
Thursday, 13 December 2012 | 03:01 | 0 comments
Assalamualaikum semua....




eceh2 , ada gaya cikgu tak ? yelah , mane tahu besar nanti jadi cikgu ke ? ehem2 . bangga sikit arwah atuk kalau cucu dia yg tak berapa nak baik ni sambung kerjaya dia.. hihi c(:
korang semua amacam ? sihat ? jiwa batin semua ok ? lama gila x update entry baruu . last update mase bulan ramadhan haritu kan ? fuhhh ada rindu tak dekat aiyy ? *buat muka cute*


act takde cerita yang menarik pun yg nak diceritakan....aku pun pakat naip jee . orang takde arah tuju lah katakan . heh ? :3 holiday ? what holiday ? holiday dekat rumah je laa aq tahun ni . haritu je balik johor pergi legoland.. pergi JPO semua semua . boleh tahan jugaklah tmpat dia . heh ? tapi yang tak bestnya kene beratur bapak panjang ohh . ramai gila orang . so ak sarankan , kalau korang pergi sana sila bawa "camera" ye . boleh snap pixca sambil tunggu turn nk main . ak pun pergi sana bukan banyak main . banyak ambik gambar adelah . kihkih . ohh , bagi yg perempuan tu jangan lupa pakai sunblock . kalau tak nanti muka korang akan berubah menjadi ling ling ling . eh ? haha . serius panas gila dkat dalam tu . kalau cuaca mendung okelah .

TeamFOM ? what's that ? ahli kongsi gelap ? ohh astaghfirullah . bukan ahli kongsi gelap . tapi ahli kongi pengalaman . eh ? haha . ni diaaa  ahlin2nya .  ~
                                                                           ~
                                                                           ~
                                                                           ~
                                                                           ~
                                                                           ~
                                                                           ~




         




                                                                  ~    TeamFOM  ~






kawan baik yang terbaik pernah aku ada....kawan yang selalu ada time susah dan senang...kawan yang sentiasa sokong aku...kawan yang x pernah lekang mmberi nasihat kepadaku...kawan yang tak pernah berhenti membantu aku yang tak pernah jemu dengan perangai aku..diorang adalah TeamFOM . tahun ni dah nak masuk 2 tahun kami kenal dan bersahabat . wa cakap sama lu wa sayang diorang gila gilaa . see ? sampai gila aku sayang diorang . huuu :(

legoland~











hollaa ;D assalamualaikum semua . salam mesra , huda 


Older Post | Newer Post
tuan tanah !
hai , I'm the one that's got to die when it's time for me to die, so let me live my life the way I want to.


Navigations ~~

Owner Link Tales


Walkie Talkie



respect them :*
- encik latib
- cik ros
-my sisters and brothers
- my friends
-and you ;)

Welcome to my blog! Follow me? | Dashboard