young lady
now what ?!
Saturday, 15 December 2012 | 02:57 | 0 comments
Assalamualaikum.



NOW WHAT ?! 


This is what i want!!!

 
but , hmmm :(


i'm soooo




arghhhh!!!! benciii benci bencii . next year PMR . serius aku tak sedia apa-apa pun lagiii.
bila buka buku je aku akan terus jadi




see ? nak result yang gempak2 aje tapi study nye idokk . alahaii . tadi study sejarah pun tak sampai setengah jam tahuu.. pastu dah menguap . mata dah berair . lailailai , ape laa yang teruk sngat aku ni . kalau bace novel laju je . arghh ! tidak dapat ku bayangkan macam mana la aku tahun depan . jadual padat gila k . semuanya sudah beres diaturkan . huh !

THIS!!!






LIKE THIS !!



well well well well , semua orang mengharapkan result/markah yang gempak kan ? lol serius sape taknak result gempak . orang yang takda wawasan je yang mengharapkan itu (aku ni ada wawasan lah sangat . heh :3 ) biasalah , hidup biar lepak , result biar gempakk!! tapi selepak lepak kita , janganlah sampai lupa akan tanggungjawab kita sebagai student yaa *kenyit mata* dan jangan lupa juga tanggungjawab kita sebagai seorang anak dan juga tanggungjawab kita kepada "si Dia"

p/s ayat aku memang lah agak poyo tapi tidak mengapalah . lagipun bukan selalu aku update . enyenyenye ;)

salam mesra , huda

Older Post
tuan tanah !
hai , I'm the one that's got to die when it's time for me to die, so let me live my life the way I want to.


Navigations ~~

Owner Link Tales


Walkie Talkie



respect them :*
- encik latib
- cik ros
-my sisters and brothers
- my friends
-and you ;)

Welcome to my blog! Follow me? | Dashboard